VELKOMMEN


Her vil vi gerne dele vores spændende rejse og historien bag Close-Down, en uforglemmelig begivenhed, der fandt sted i Tim Hallen, Vestjylland, den 6. maj 2023.


Vi er to venner, der besluttede os for at fejre en milepæl på vores rejse. Efter 5 år med dedikation og hårdt arbejde i mobildiskotekbranchen var det på tide at sige farvel til vores mobildiskotek. Et mobildiskotek, som havde givet os utallige gode oplevelser rundt om i vores landsdel. Vi ønskede at afslutte dette kapitel med et brag, og det blev starten på Close-Down-eventet.


Den 6. maj 2023 samledes mere end 700 mennesker i Tim Hallen for at deltage i vores fest. Det var en aften fyldt med masser af musik, fest og farver, hvor vi alle fejrede vores 5-årige partnerskab. Som en del af festlighederne arrangerede vi fantastiske koncerter med talentfulde kunstnere som "Ude af kontrol", "Malte August" og de lovende ”Modpol-drenge”. Alle deres optrædener skabte den perfekte stemning og gjorde aftenen uforglemmelig.


Vi var utrolig heldige at have mere end 50 frivillige (Ses på billedet over) fra Tim Sogn, der stod klar til at hjælpe os med at gøre begivenheden til en succes. Deres engagement og støtte gjorde en kæmpe forskel og bidrog til den fantastiske atmosfære, der fyldte Tim hallen den aften.


Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed over for alle de vagter, frivillige og gæster, der gjorde Close-Down til en kæmpe succes. Uden jeres støtte og deltagelse ville det ikke have været muligt.


Close-Down var ikke bare en afsked med vores mobildiskotek, det var også begyndelsen på noget nyt og spændende. Det er besluttet at Close-Down føres videre i hjembyen Tim, dog som 18+ event denne gang. Målet er at bringe endnu mere liv og musik til Vestjylland og skabe en festlig atmosfære for vores fællesskab, et fællesskab for både unge og ældre.


Folkene bag Close-Down ser frem til at skabe endnu en succesfuld begivenhed den 6. april 2024.


Så er Du klar til en aften fyldt med musik, fest, dans og uforglemmelige øjeblikke? Vi håber at se Jer alle til Close-Down 2024 den 6. april.